Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais et Anglais Américain. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Donderdag 13 april was het zover: er werd een actiedag georganiseerd door en voor leerlingen van het Atrium in Amersfoort: The A-Day! Met de A voor: Atrium, ASAP, Actie, Afrika en voor Allemaal! En wat was het een geslaagde dag!
De leerlingen en leerkrachten hebben zich enorm ingezet met een sponsorloop, tijdens workshops, met de verkoop van eten en drinken, spelletjes en nog veel meer! We hebben enorm genoten van Djembé Agogo met hun optredens/workshops Afrikaanse dans en djembé, alle blije gezichten en zelfs het weer zat mee!
En dan het resultaat: de opbrengst van deze actiedag is maar liefst 16.000 euro! Wat zijn we trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! En hoe fantastisch is het dat er nu in Burkina Faso een ruimte voor de jongens van het LAP kan worden gerealiseerd die hier hun huiswerk kunnen maken en zich kunnen afzonderen als hieraan behoefte is, echt geweldig! Nogmaals onze dank aan ’t Atrium voor het enthousiasme, de voorbereidingen en de enorme inzet waarmee dit resultaat is bereikt!