15 jaar ASAP

Stichting ASAP viert dit jaar haar 15-jarig lustrum. Dit 15-jarig bestaan willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als dank naar onze vrijwilligers, donateurs en alle mensen die ons een warm hart toedragen, organiseren wij op 30 juni a.s. van 12.00 tot 17.00 uur in de Gele Loods (naast Utrechtse Poort) in Naarden-Vesting een lustrumfeest.

Activiteiten

Dit feest zal in het teken staan van Limanja (tolerantie). Tijdens Limanja krijgen de bezoekers d.m.v. presentaties en informatiestands een goed beeld van wat ASAP tot nu toe allemaal heeft bereikt en nog wil bereiken in de dorpen waar ASAP werkzaam is. Er zijn kinderactiviteiten en verschillende workshops zoals Afrikaanse dans en djembé. Tevens is er een expositie van Afrikaanse bronzen beelden en schilderijen, en vinden er bronsgietdemonstraties plaats. Het geheel zal omlijst worden door optredens van een Afrikaanse band. Uiteraard is ook gedacht aan hapjes en drankjes.

Loterij

Tijdens de Afrikadag zal ASAP onder andere twee 7-daagse reizen (all- inclusive) naar Frankrijk verloten. De trekking zal worden uitgevoerd door een bekende Nederlander. Dus koop een lootje en misschien bent u wel de gelukkige!

Lokatie

De Afrikadag wordt georganiseerd in de Gele Loods (naast Utrechtse Poort) in Naarden-Vesting.

Adres Gele Loods: Oostwalstraat, Naarden-Vesting