Ontmoeting in Nefrelaye met de vrouwen van het moestuinproject.

In 2015 heeft Stichting ASAP vele mooie projecten afgerond. Zoals diverse uitbreidingen op het LAP (o.a. vervolgopleiding), moestuinproject, een kleuterschool in Kouekouesso en het bijenproject. We zijn alle sponsoren, vrijwilligers en steunbetuigers dankbaar voor alle hulp! Ook voor 2016 staan er bijzondere projecten gepland: o.a. een labaratorium en een stal met o.a. koeien en schapen op het LAP en het opnieuw distribueren van klamboes.
Tot volgend jaar!

Burkin’art zaterdag geopend

Aanstaande zaterdag is Burkin’art geopend van 12.30 tot 15.00 uur op de Noorderweg 2 in Hilversum. Naast de collectie die online te zien is verkopen we ook kleine bronzen beeldjes vanaf 15 euro en Touareg dozen in prachtige kleuren. Stuur een e-mail naar info@burkinart.com als u liever op een ander moment langskomt.

Kerstdonatie

Natuurlijk kunnen we uw donaties ook volgend jaar goed gebruiken. Bijvoorbeeld voor ons lunchproject dat we ieder jaar voortzetten zodat elke leerling zeker is van een voedzame maaltijd op school.

Wilt u een donatie cadeau doen? Dan kunnen we hier een certificaat van maken wat u kunt overhandigen. Het wordt helemaal een mooi cadeau als u hier een klein geschenk van Burkin’art aan toevoegt, bijvoorbeeld een Toeareg doosje of een dier van brons (beide vanaf 15 euro).

Neem hiervoor contact op met Laura Nieuwenhuis:
laura@asap-foundation.org of 06-41660954.