Van Heck in Noordwolde bestond in juni van dit jaar vijftig jaar en dat werd op 27 juni gevierd op de locatie in Noordwolde. In de verzonden uitnodigingen voor de receptie en het feest werd een cadeautip gegeven. De genodigden konden een bedrag storten, dat ten goede zou komen voor Aqua for All, uiteindeilijk kwam het totaal bedrag uit op 4000 euro!. De cheques werden maandagmorgen 11 augustus uitgereikt door Edwin Righart, financieel manager van Van Heck.

Het project ‘Replacement of hand pumps of existing wells’ van ASAP in Burkina Faso ontving 2232 euro.Het betreft vervanging en plaatsing van twee handpompen in een dorpje genaamd Sokourani. Er wordt een watercomité in het dorp opgericht die de gelden van de bewoners beheert en verantwoording draagt over het onderhoud indien noodzakelijk.

Het project ‘Safe water for Wajir’ door de Stichting Welzijn Wajir in Kenia kreeg 1768 euro. Dit betreft een project op een technische middelbare school in Wajir, waarbij de studenten zowel leren om ecosan toiletten te bouwen en onderhouden, als ook het installeren van handpompen op basisscholen.

Langs deze weg willen we Van Heck enorm bedanken voor de steun!

Bron: www.aqua4all.nl