GS001_Danseuse-classique_1

Danseres

_ING9472

Verschillende beeldjes van Burkin’art

Een deel van de inkomsten van Stichting ASAP is afkomstig uit de verkoop van bronzen beelden van kunstenaars uit Burkina Faso (Burkin’art). De kunstwerken worden niet alleen voor een eerlijke prijs van de kunstenaars afgenomen, de opbrengsten ervan komen ook nog eens ten goede aan ASAP en haar projecten! Zo haalt u en een prachtig en eerlijk kunstwerk in huis en steunt u ook nog eens de stichting.

In samenwerking met gerenommeerde Afrikaanse kunstenaars heeft Burkin’art een hoogwaardige en betaalbare kunstcollectie samengesteld. De collectie bestaat uit hedendaagse en traditionele bronzen beelden in alle maten en prijsklassen.

Bij de samenstelling van de collectie is er voor gezorgd dat de wisselwerking tussen Europese en Afrikaanse culturen tot uitdrukking komt. De kunstenaars hebben ieder een eigen vormentaal en signatuur ontwikkeld. Sommigen koesteren traditionele Afrikaanse thema’s en gaan bijvoorbeeld over dansbewegingen. Andere kunstenaars zijn sterk beïnvloed door het hedendaagse en werken aan een abstracter oeuvre.

Het beeldenaanbod is ontzettend groot en biedt voor ieder wat wils.

Klik hier voor informatie, foto’s en verkoop op www.burkinart.com