Kom naar het Luxe Winter Diner op zondag 29 november georganiseerd door Stichting ASAP!

Het diner van vorig jaar was dermate succesvol, dat we het dit jaar nog een keertje overdoen. Op zondag 29 november gaat het gebeuren. De Haven van Huizen, in samenwerking met de firma Kuyper en “Koks voor Koks”, heeft toegezegd ons wederom te sponsoren. Fantastisch toch?

haven van huizen winter

Een eenvoudige gezellige avond met heerlijk Hollands eten. De Haven heeft ons een andere zaal gegeven, zodat we dit keer allemaal bij elkaar kunnen zitten. Dus nog gezelliger! We hebben nu ronde tafels waar u met maximaal 10 personen aan komt te zitten. Er komt weer een (gratis) gastenloterij met leuke prijzen en er zal een bescheiden veiling plaatsvinden. Uiteraard komt de opbrengst van het diner ten goede van Stichting ASAP.

Diner

Het diner kost € 69,50 per persoon of € 645,- voor een tafel (8-10 personen). Hiervoor krijgt u:

  • Een heerlijk Hollands drie-gangen diner inclusief drank (fris, bier of wijn).
  • Iedereen die zich inschrijft voor het diner staat automatisch ingeschreven voor de gastenloterij aan het einde van de avond.
  • Entertainment: blijft een verrassing!

Schuif gezellig aan om samen het begin van het winterseizoen in te luiden! Wilt u liever een eigen tafel, dan verzoeken we u om een tafel van minimaal 10 personen te reserveren; hetgeen u dan meer privacy geeft.

Na reservering zult u meer gedetailleerde informatie toegestuurd krijgen.

Locatie

We hopen op 29 november om 18:00 uur weer veel mensen te mogen verwelkomen bij “De Haven van Huizen”. Stichting ASAP zal u hiervoor zeer dankbaar zijn.
Haven van Huizen: Havenstraat 81, 1271 AD Huizen

RSVP

Direct reserveren

Bij voorbaat dank voor uw deelname,

Eugénie Millet-van Rooij
Stichting ASAP
eugenie@asap-foundation.org

Sponsoren

Diner

De Haven van Huizen
Koks voor Koks: Martien Bakker en Marco Hosten
Bakkerij Kruijmer
Leon Hendriks
Quintus van Amstel