damloop-header-asap

Stichting ASAP doet mee als Goede Doelen Team tijdens de Damloop 2015! Met een team van 10 mannen of vrouwen op zondag 20 september aan de 10 mijl race. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Van ons krijg je een startbewijs. Daarnaast profiteer je van dezelfde voordelen als deelname aan de Dam tot Dam Businessloop. Dat betekent o.a. een bevoorrechte startpositie (voor de grote massa!), op de teamfoto en toegang tot de exclusieve business faciliteiten in het Dam tot Dam Park.

Wat wij vragen is enthousiasme en je inzet om geld in te zamelen voor de projecten van ASAP, meer informatie hierover kun je vinden op onze website. Momenteel is er hard geld nodig voor de studenten van het Lycée Agricole Prive, onze middelbare agrarische school, waarvan de eerste lichting nu aan het studeren is voor het eindexamen!

Inschrijfkosten zijn 45 euro inclusief btw. Haal je meer dan 250 euro op? Dan hoef je de inschrijfkosten niet te betalen. Voor het inzamelen kun je gebruik maken van ons digitale actieplatform op JustGiving. Instructies hiervoor worden na deelname opgestuurd.

Stuur een e-mail naar damloop@asap-foundation.org als je interesse hebt in deelname! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Succes met de voorbereidingen. Wij hebben er zin in, hopelijk tot dan!

Groeten,
Team ASAP