Op 26 mei 2013 in Hilversum vindt de 2CharityRun plaatst en ASAP is een van de goede doelen die mee doet! Je kunt je opgeven als individu, groep, school of bedrijf! Er zijn drie onderdelen:

2Charity Run ?5 KM ?10 KM ?15 KM ?21 KM
Een sportieve prestatieloop waarbij je kunt kiezen uit vier afstanden. De hoogte van het minimale sponsorbedrag per deelnemer wordt vooraf door het goede doel aangegeven en ligt altijd tussen de € 100,- en € 300,-. Via de online actiepagina met veel tips en trucs is het inzamelen van geld leuker en simpeler dan ooit!

Kids4kids Run ?1500 M ?5 KM ?10 KM ?TEAM 4-6 PERSONEN
Tijdens de kids4kids Run zetten kinderen zich speciaal in voor andere kinderen die het minder goed hebben getroffen. Het accent ligt op verbondenheid, gezondheid en bewegen. De kids4kids Run is voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen zich uitsluitend inschrijven voor de 1.500 meter. Van 10 t/m 12 jaar mogen zij ook meedoen met de 5km en vanaf 13 jaar ook aan de 10km. Het sponsorbedrag per team is minimaal € 200,- onafhankelijk van de teamgrootte of het gekozen doel.

De Business Run ?5 KM ?10 KM ? TEAM 2-4 PERSONEN
Deelnemen aan de Business Run is een goede gelegenheid om een sportieve prestatie met het personeel of relaties te leveren. Een fitte medewerker is goud waard en daarbij is de loop een uitgelezen kans om je betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en dit samen met anderen bedrijven te delen. Ook hier is het minimum sponsorbedrag € 100,- per deelnemer*
Bekijk op de website van 2CharityRun alle extra mogelijkheden voor uw bedrijf.

* Uniek is dat je als bedrijf niet alleen financieel kunt bijdragen, maar ook door middel van het inzetten van Sociaal Kapitaal zoals tijd, kennis, kunde of middelen.

Bekijk de website van 2CharityRun

Meedoen is eenvoudig

1. Schrijf je online in als individu, groep, school of bedrijf
2. Sluit je aan bij een goed doel en kies je afstand
3. Start met trainen en het inzamelen van geld via de actiepagina
4. Ren op 26 mei 2013 samen met anderen mee en deel je betrokkenheid!